torstai 16. helmikuuta 2006

Nimenmuutoksesta

Kuten vakiintuneet lukijat (te kaikki kolme... heh.) varmasti huomasivatkin, on blogin nimi vaihtunut. Alunperin tarkoituksenani oli kirjoitella ruuasta, juomasta, tekniikasta ja kaikesta muustakin, mutta kuluneen muutaman kuukauden jälkeen on tullut selväksi, että tämä blogi käsittelee oikeastaan ainoastaan viinejä ja niihin liittyviä asioita. Täten edellinen, nopeasti keksitty, mukarunollinen ja mahdollisimman laaja-alainen nimi vaihdettiin nopeasti keksittyyn, mukahumoristiseen ja hieman tarkemmin blogin sisältöä kuvaavaan nimeen. Muutoin blogi säilyy ennallaan (tai mikäli hyviä parannusehdotuksia/toiveita tulee, niin sitten tietenkin saattaa jotain tapahtuakin).

***



Viiniexpoa odotan innolla, sillä Viinilehden Bouquet Club järjestää lauantaina 18.3. Fine & Rare-tastingin (Viinilehti 1/06), jossa pääse maistelemaan jo hieman ikääntyneempiä viinejä, joita ei Alkosta löydä ja joita ei tohdi ravintoloissa hintansa puolesta tilata. Koitan ottaa kynän ja paperia mukaan messuille, josko vaikka saisin tännekin kirjattua jotain muistiinpanoja messutarjonnasta. Viime vuodelta jäi lähtemättömästi mieleen Ravenswoodin Sonoma County Old Vines Zinfandel 2001, jota ei tosin tahdo Suomesta ainakaan kohtuuhintaan saada. Mahtavan täyteläinen maku kuitenkin. Ravenswoodin edullisempi Merlot on jo Alkoonkin ilmaantunut, mutta heidän Zinfandeliaan ei ole valitettavasti näkynyt.

Viiniexpoa odotellessa, nauttikaahan elämästä ja viineistä!

3 kommenttia:

  1. Hämmästyinkin, että minkänimisen blogin olen epähuomiossa lisännyt suosikkilistalleni, mutta tuttu viiniblogihan se sieltä paljastui. :)

    Hieman ikääntyneemmät viinit maistuisivat kyllä itsellekin ihan vaan vertailun vuoksi. Mukavia maisteluhetkiä!

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Se edellinen nimi oli paljon parempi.
    Annan sen olla suosikit-kansiossani.

    VastaaPoista
  3. Josko tämä nimi pysyisi uuden domainin voimin vähän pidempään. :) Pahoittelut mahdollisista sekaannuksista jne, mutta nykyinen nimi on jo hieman harkitumpi, hillitympi ja asiapitoisempi. Ja helposti lausuttava ja -muistettava. Ja toivottavasti pysyvä.

    VastaaPoista