tiistai 12. joulukuuta 2006

Marques de Arienzo Reserva Especial 1998

Voimakas, jykevän marjainen, nahkainen ja mausteinen tuoksu. Erittäin tasapainoinen ja lupaava ensivaikutelma. Maku noudattelee tuoksua ollen rohkean roteva ja väkevä. Pitkä tammikypsytys tuo mukaan tammen ja vaniljan aromeita ja kokonaisuus on todella miellyttävä. Voimakkaiden viinien ystäville sellaisenaan nautiskeltavaksi, mutta varmasti myös loistava kumppani selkeänmakuisille liharuuille.

92p

Alkosta, 18,98e, 0,75l

4 kommenttia:

  1. Hmm... tämä siis oli sitä eilistä hyvää? Maultaan aika voimakasta ns. seurustelujuomaksi, vaikkakin erinomaisen miellyttävää, kuten toteat yllä! Takuulla toimis liharuokien kanssa.

    VastaaPoista
  2. Ostin eilen pullon tätä erikoisreservaa. Hinta olikin noussut joitain euroja. Ei auta. 2001 oli upea vuosi Riojassa. Antaa odottaa hetken. Varmasti nautittava viini.

    VastaaPoista
  3. Todella hyvää, mutta ei varmasti uppoa sellaisenaan Pinot Noir-faneihin. Kuten sanottu, erittäin tuhtia tavaraa, mutta omaan makuun erittäin hyvää.

    VastaaPoista
  4. Kiitos vb. Pinot on hyvää, mutta tämän kanssa otan jotain veristä ja pakostakin teen siitä rustiikkista - opiskelijabubjetilla..

    VastaaPoista