sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Foxy Wine House

Olen käynyt Foxyssä muutaman kerran aiemminkin, mutta vasta eilinen käynti sai minut vakuutettua. Aiemmat käynnit kun ovat osuneet huomattavasti varhaisempiin ajankohtiin ja olleet yleensä varsin pikaisia niin koko paikan syvin olemus ei ehkäpä ehtinyt vielä lasissani avautua. Nyt tuli kuitenkin istuttua alas rosé-samppanjan äärelle, jatkettua pullolla Cornas:ta ja tilattua "joitain siihen sopivia juustoja". Ja niitähän tuli. Hyviä viini+ruoka -yhdistelmiä on tullut ennenkin vastaan, mutta jotenkin juuri nuo nimenomaiset maut tukivat ja täydensivät kaikessa yksinkertaisuudessa toisiaan niin mainiosti, että voisin kuvitella eläväni viikon pelkästään niillä.

Illalla myös tunnelma oli varsin loistava ja iloinen puheensorina tervehti sisääntulijaa. Viinibaarille hyvänä bonuksena voisi mainita, että yhtäkään viiniä ei vielä siellä ole tullut vastaan, josta en olisi pitänyt.

Ja jos se nyt siis jäi jotenkin epäselväksi, niin suosittelen paikkaa lämpimästi, mutta aikaa kannattaa varata reilusti ja jättää muistiinpanovälineet kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti