torstai 22. maaliskuuta 2007

Ensivaikutelmat Loftista

Tänään kävin ensimmäisen kerran tutustumassa Ravintola Loftiin, tosin lähinnä vain viinimerkeissä. Sirukortilla toimiva annostelija hivelee jo pelkästään teknisenä laitteena allekirjoittaneen mieltä, saati sitten kun se on vielä täytetty herkullisilla viineillä. Kortin lataaminen kävi erittäin kätevästi ja laitteen käyttäminen on todella helppoa. Toistaiseksi käytössä on vain punaviineille omistettu kahdeksan pullon laite, mutta mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, pitäisi jo ensi viikon keskiviikkona olla valkoviineille tarkoitetun laitteen myös käyttökunnossa.

Kannattaa käydä tutustumassa jos haluaa maistella laatuviinejä kohtuuhintaan. Paikka itsessään on mukavan avara ja tunnelmallinen ja yläkerran loungessa kelpaa istuskella vaikka pidempäänkin. Taustalla soi hiljainen musiikki, joka ei haittaa normaalia keskustelua mitenkään. Mukava paikka rauhoittua viinilasillisen äärellä ja ruokalistakin näyttää varsin houkuttelevalta.

2 kommenttia:

  1. Kävimme kavereiden kanssa myös testaamassa Loft viime tiistaina, siis 17.4, juuri tuon viinilaitteen innoittamana,mutta meille kerrottiin että laitteessa on tarjolla vain valkoviiniä ja punaviineillä täytetty kone on tulossa piakkoin... Eli jouduimme pettymään ja tilaamaan punaviiniä ihan perinteisin menetelmin. Ihmettelen siis, jos 22.3 tarjolla on ollut punaviiniä mutta ei valkoviiniä, sillä 17. päivä asia oli toisinpäin. Mukavanoloinen paikka muutoin.

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä tosiaan taitaa olla vain yksi laite käytössä. Toinenkin enomatic on saapunut suomeen, mutta ongelmia on aiheuttanut muun muassa laitteen asianmukaisen jäähdyttämisen hoitaminen, joka ei sujunutkaan niin kuin alun perin oli suuniteltu. Itsekin jouduin pettymään kun n. viikko sitten paikalla kävin kääntymässä, mutta lupailivat laittaa sähköpostia jahka molemmat laitteet ovat toiminnassa.

    Tuossa ensimmäisessä laitteessa on ollut ensin punaviinejä, mutta sittemmin samaan laitteeseen laitettiin muutamia valkoviinejä punkkujen tilalle. Harmillista tosiaan, että ovat joutuneet tilaamaan timpuria ja muuta ammattihenkilöstöä vetämään tarvittavaa jäähdytysputkistoa, mutta viimeinen sana tosiaan on ollut, että "real soon now" molemmat laitteet ovat kunnossa. Kaikki ei siis mennytkään suunnitelmien mukaan, mutta toivottavasti kohta... :(

    Itse ainakin odottelen 2001 Tignanelloa maisteltavaksi. :)

    VastaaPoista