lauantai 17. maaliskuuta 2007

Messuviinit

Mieleenpainuneita viinejä messuilta:

Gnarly Head Zinfandel: 16.4. Alkoihin saapuva hieman alle 10e Zinfandel. Tuoksussa paljon tummia marjoja, mutta maku ällistyttää hedelmäisyydellään. Mausta voi aistia jopa kypsää päärynää! Todella hieno elämys!

Chateau Carsin Cuvee noire: Vuosi 2002 todella hyvää ainakin juuri nyt, -03 vielä hieman turhan tymäkkä ja -04 on vielä niin nuori ja kireä, että vaatii ainakin allekirjoittaneen mielestä ehdottomasti ruokaa seurakseen.

Parasta Carsinin antia oli kyllä makea valkoviini, Cuvee Prive 2002. Sääli, että tilaukset ovat sttv:n ja kumppaneiden takia jäissä. Tätä olisi nimittäin lähtenyt laatikollinen tilaukseen. Kerrassaan herkullista.

Kuriositeettina tähän väliin voisi mainita alkoihin kohtapuolin saapuvan Fresita-nimisen pullotteen. Juoman perustana on Chileläinen kuohuviini, johon on lisätty oikeaa mansikkaa. Todella kesäinen maku, joka varmasti löytää ostajakuntansa. (Jotenkin veikkaan että tässä on potentiaalia erityisesti nuorison suosimaksi juomaksi, sillä alkoholi ei maistu laisinkaan ja maku on enemmänkin mansikkainen kuin kuohuviinimäinen. Voisin kyllä kuvitella tuota siemailevani aurinkoisena kesäpäivän viilentäjänä). Fresita sisältää vain 8% alkoholia, joten se sopii siiderin tai boolin korvikkeeksi varsin mainiosti. Kesän hittituote, veikkaan. Saatavilla 26.3. alkaen Alkoista hieman alle 8e hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti